Prémiový obsah
★★★
4.9K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Oříšky jemně nastrouháme, bílky vyšleháme s cukrem do tuhého sněhu, zlehka vmícháme prosátou mouku a
Oříšky jemně nastrouháme, bílky vyšleháme s cukrem do tuhého sněhu, zlehka vmícháme prosátou mouku a
Bílky ušleháme za postupného přidávání cukru do tuha a přidáme ořechy. Mouku zamícháme, hmotu rozetřeme
Bílky ušlehat,zašlehat cukr, ořechy a mouku. Rozdělit na dva díly, rozetřít na vymazaný a vysypaný hrubou
Bílky s cukrem ušleháme do pěny. Do té přidáme hladkou mouku a mleté ořechy. Hmotu rozdělíme na dva plechy
Štafetky plníme kávovým krémem a máčíme v čokoládové není tak výrazná chuť krému), 1,5 dl mléka, cukr podle
Bílky ušlehat do pevného sněhu, poté zašlehat po částech cukr, aby vznikla hustá pěna. Do sněhové hmoty
Do pevně ušlehaných bílků zašleháme cukr a opatrně zamícháme mouku a ořechy. Těsto tenounce rozetřeme
Vypracujeme těsto a necháme chvilku odležet. Dáváme na trubičky (váleček omotám kolem trubičky a prsty