Prémiový obsah
★★★
1.3K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Máslo, krupicový cukr a vejce utřeme do pěny. Mouku smíchanou s práškem do pečiva, kakaem a Solamyl prosijeme
Delissy nastrouháme a smícháme s máslem, čokoládou a likérem a mandlemi. Vytvoříme směs, ze které tvoříme
V míse smícháme tuk, cukr a vejce. Poté kůru, utlučenou vanilku a skořici. Nakonec nasekané rozinky,
Mouku smícháme s práškem do pečiva, cukrem, přidáme vejce, olej, mléko. Vše důkladně promícháme a těsto
Pečivo nakrájíme na kostičky, zvlhčíme mlékem. V ovocné šťávě nebo alkoholu necháme nabobtnat rozinky
másla nakrájíme na plátečky a poklademe vrcholy kopečků Jakmile se maso s kopečky peče, lehce podléváme, později