Prémiový obsah
★★★
2.5K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Šlehačem vyšleháme změklý tuk s cukrem a přidáme žloutky a postupně přidáváme mouku. Těsto naplníme do
Chuť vánočního pečiva ovlivňuje nejen druh a množství pečiva.
Stříkané pečivo: Zařazujeme je mezi takzvané drobné STŘÍKANÉ VÁNOČNÍ PEČIVO Cukroví tvarované pomocí strojku
Prosetou mouku, máslo nakrájené na drobné kousky, cukr, kokos, vejce a nastrouhanou kůru z citronu vypracujeme
Žloutky vymícháme s práškovým cukrem. S krystalovým cukrem ušleháme z bílků tuhý sníh. Do žloutků s cukrem
Máslo, cukr a žloutky utřeme v míse do pěny, přidáme mouku a zpracujeme. Zdobícím sáčkem s velkou hvězdicovou
Máslo, Heru, vejce a cukry vyšleháme do pěny. Ke směsi přidáme citronovou kůru a prosátou mouku. Těsto
Všechny suroviny smícháme v nelepivé těsto, které si navážíme cca na 60 g a vyválíme požadovaný tvary