Prémiový obsah
★★★
2.7K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Šlehačem vyšleháme změklý tuk s cukrem a přidáme žloutky a postupně přidáváme mouku. Těsto naplníme do
Chuť vánočního pečiva ovlivňuje nejen druh a množství pečiva.
Stříkané pečivo: Zařazujeme je mezi takzvané drobné STŘÍKANÉ VÁNOČNÍ PEČIVO Cukroví tvarované pomocí strojku
Prosetou mouku, máslo nakrájené na drobné kousky, cukr, kokos, vejce a nastrouhanou kůru z citronu vypracujeme
Žloutky vymícháme s práškovým cukrem. S krystalovým cukrem ušleháme z bílků tuhý sníh. Do žloutků s cukrem
Máslo, cukr a žloutky utřeme v míse do pěny, přidáme mouku a zpracujeme. Zdobícím sáčkem s velkou hvězdicovou
Máslo, Heru, vejce a cukry vyšleháme do pěny. Ke směsi přidáme citronovou kůru a prosátou mouku. Těsto
V misce vyšleháme bílky s cukrem a došleháme nad párou v hustý sníh. přidáme umleté ořechy a mouku. Těsto