Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Broskvový a ananasový kompot nakrájíme na malé kousky, jahody na čtvrtiny. Oškrábeme jablka, odstraníme
Čokoládu rozpustíme a smícháme s nadrcenými sušenkami a dáme do formiček a zchladnout do lednice. Smícháme
Upečené a ještě horké kuličky obalujeme v cukru se Vychladlé kuličky nakonec vložíme do papírových košíčků
rozpuštěnou čokoládou a ze vzniklé hmoty vytvarujeme kuličky Pak tyto kuličky obalíme v granku a uchováváme v chladu
Čokoládu a máslo rozpustíme, smícháme se smetanou, mandlemi, cukrem a jedním sáčkem capuccina. Necháme
Máslo dohladka utřeme s cukrem, vanilkovým cukrem a žloutky. Čokoládovou polevu rozetřeme dohladka v
Vše svaříme a vznikne nám hustý krém, který dáme do ledničky. Z tuhého krému vykrajujeme lžičkou bochánky