345 čtenářů Přidat komentář
40 m
nikolka
@nikolka
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Plníme do ¾ sklenice, pak zalijeme rumem pod okraj
Přidáme koření, citronovou kůru, rum, podle potřeby
švestky narovnáme do vhodné sklenice a zalijeme je rumem
Kolem omelety nakapeme rum, zapálíme a ihned podáváme
dáme několik kostek ledu, přilijeme ananasový džus a rum
Rum nalijeme do tumbleru s ledem, doplníme tonikem
vaření zredukujeme varem na hrnek a ten vlijeme do rumu
Nalámanou bílou čokoládu dejte v žáruvzdorné míse rozehřát Čokoláda by měla být krásně měkká a vláčná.
Na závěr vaření přilijeme rum.
Podle chuti můžete přidat i trochu rumu.
rosolovatět, provaříme ještě 2 minuty a přimícháme rum
hladkou mouku, cukr moučkový, vejce, vanilkový cukr, rum