419 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
mikroténového sáčku s ustřihnutým rohem a tvoříme preclíky Hotové a ještě teplé preclíky můžeme posypat moučkovým
Změklé máslo vyšleháme s cukrem do pěny. Vmícháme žloutek, vejce a vanilkový extrakt. Mouku prosejeme
Nasypeme mouku do velké mísy. Přimícháme Heru máslová příchuť a promícháme, až bude směs bez hrudek.
Máslo rozpustíme a smícháme s moukou, sirupem, kakaem, kypřícím práškem, solí a vanilkou. Poté vmícháme
Připravíme si formičku na preclíky, jednu plnou a jednu Těsto Vyválíme na 3 mm plat a vykrajujeme z něj preclíky
Ty spleťte a vytvořte preclíky, které dejte na plech
Z válečků poskládáme preclíky. V misce smícháme trošku mouky, soli a vody a preclíky
Hotové preclíky necháme ještě 20 minut kynout. (každý preclík necháme v lázni zhruba 10 vteřin).
Brambory oloupeme, nastrouháme a přidáme vejce a mouku. Droždí dáme do mléka s trochou soli, přidáme
Z válečků poskládáme preclíky. V misce smícháme trošku mouky, soli a vody a preclíky
vytvarujeme na asi 30 cm dlouhý váleček a ten stočíme v preclík Preclíky přeskládáme na plech a necháme ještě 20-30