411 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
mikroténového sáčku s ustřihnutým rohem a tvoříme preclíky Hotové a ještě teplé preclíky můžeme posypat moučkovým
Nasypeme mouku do velké mísy. Přimícháme Heru máslová příchuť a promícháme, až bude směs bez hrudek.
Změklé máslo vyšleháme s cukrem do pěny. Vmícháme žloutek, vejce a vanilkový extrakt. Mouku prosejeme
Máslo rozpustíme a smícháme s moukou, sirupem, kakaem, kypřícím práškem, solí a vanilkou. Poté vmícháme
Brambory oloupeme, nastrouháme a přidáme vejce a mouku. Droždí dáme do mléka s trochou soli, přidáme
Z válečků poskládáme preclíky. V misce smícháme trošku mouky, soli a vody a preclíky
vytvarujeme na asi 30 cm dlouhý váleček a ten stočíme v preclík Preclíky přeskládáme na plech a necháme ještě 20-30
každého dílku vyválíme hada z kterého poté upleteme preclík Hotové preclíky pocukrujeme a podáváme.