42 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
mikroténového sáčku s ustřihnutým rohem a tvoříme preclíky Hotové a ještě teplé preclíky můžeme posypat moučkovým
Nasypeme mouku do velké mísy. Přimícháme Heru máslová příchuť a promícháme, až bude směs bez hrudek.
Změklé máslo vyšleháme s cukrem do pěny. Vmícháme žloutek, vejce a vanilkový extrakt. Mouku prosejeme
Máslo rozpustíme a smícháme s moukou, sirupem, kakaem, kypřícím práškem, solí a vanilkou. Poté vmícháme
Uzeninu nastrouháme nebo umeleme, přidáme sýr a spojíme s ušlehanými bílky. Okořeníme podle chuti. Listové
vytvarujeme na asi 30 cm dlouhý váleček a ten stočíme v preclík Preclíky přeskládáme na plech a necháme ještě 20-30
Brambory oloupeme, nastrouháme a přidáme vejce a mouku. Droždí dáme do mléka s trochou soli, přidáme
Z válečků poskládáme preclíky. V misce smícháme trošku mouky, soli a vody a preclíky
každého dílku vyválíme hada z kterého poté upleteme preclík Hotové preclíky pocukrujeme a podáváme.