Prémiový obsah
★★★★
2.2K čtenářů
Mistrovský kousek českého svátečního repertoáru, kterého se leckdo bojí především kvůli vyklápění z formiček. Moderní plastové otevírací formičky si s tímhle problémem hravě poradí, stejně jako vy s tímto úctyhodným nepečeným cukrovím.
55 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
obalujeme v moučkovém cukru, vtlačíme do formičky na vosí hnízda a prstem vytvoříme důlek.
Piškoty umeleme, přidáme cur, máslo, rum, mléko a kakao Ušleháme máslový krém, kterém hnízda naplníme.
Sušenky pomeleme v mixéru i s piškoty na jemný prášek Z vychlazeného těsta tvoříme pomocí formičky vosí hnízda
Do formičky na vosí hnízda vtlačíme vždy kousek marcipánu Naplníme ho krémem a uzavřeme piškotem.
Piškoty smícháme s máslem, cukrem a kakaem. Těsto vtlačujeme do formiček na hnízda a vařečkou vytvoříme
Formičku na hnízda vysypeme moučkovým cukrem, hmotu Hotové úlky postavíme na piškoty nebo linecké kolečka
Spojíme mleté piškoty, máslo, mléko, cukr, kakao, ořechy Celé piškoty přilepíme pomocí džemu jako podklad pod
kuličky, které dáme do cukrem vysypaných formiček na vosí hnízda. prstem nebo koncem vařečky uděláme důlek.