Prémiový obsah
★★★★
2.3K čtenářů
Mistrovský kousek českého svátečního repertoáru, kterého se leckdo bojí především kvůli vyklápění z formiček. Moderní plastové otevírací formičky si s tímhle problémem hravě poradí, stejně jako vy s tímto úctyhodným nepečeným cukrovím.
55 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
obalujeme v moučkovém cukru, vtlačíme do formičky na vosí hnízda a prstem vytvoříme důlek.
Piškoty umeleme, přidáme cur, máslo, rum, mléko a kakao Ušleháme máslový krém, kterém hnízda naplníme.
Sušenky pomeleme v mixéru i s piškoty na jemný prášek Z vychlazeného těsta tvoříme pomocí formičky vosí hnízda
Do formičky na vosí hnízda vtlačíme vždy kousek marcipánu Naplníme ho krémem a uzavřeme piškotem.
Spojíme mleté piškoty, máslo, mléko, cukr, kakao, ořechy Celé piškoty přilepíme pomocí džemu jako podklad pod
Formičku na hnízda vysypeme moučkovým cukrem, hmotu Hotové úlky postavíme na piškoty nebo linecké kolečka
Piškoty smícháme s máslem, cukrem a kakaem. Těsto vtlačujeme do formiček na hnízda a vařečkou vytvoříme
kuličky, které dáme do cukrem vysypaných formiček na vosí hnízda. prstem nebo koncem vařečky uděláme důlek.