Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
Těsto je perfektní také na jiné korpusy, třeba košíčků, mašliček či rohlíčků s pařížskou šlehačkou.
1 h
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Mícháme dokud se čokoláda nerozpustí. Podle chuti čokoládu osladím třtinovým cukrem.
Čokoládu rozlámeme na kousky a dáme spolu se smetanou Zahříváme, dokud se čokoláda nerozehřeje.
Na čokoládu v rendlíku rozehřejte mléko se smetanou Nakonec do čokolády nalijte perníkový sirup a chvíli
Čokoládu nalámejte na kousky a vložte do mísy. Jakmile se začne směs vařit, nalijte do mísy na čokoládu
Mícháme, dokud se čokoláda úplně nerozpustí. Horkou čokoládu dáme do šálků, posypeme mletou skořicí
Do horkého mléka pak přidáme čokoládu nalámanou na Horkou čokoládu naléváme do šálků a hned podáváme.
Hořkou čokoládu si rozpustíme v dostatečně velké nádobě ve vodní lázni, přilijeme k ní horké mléko smíchané
Mléko zahřejeme, rozpustíme v něm čokoládu, přidáme Důkladně promícháme, aby nám nezůstaly nikde žmolky čokolády