Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
Těsto je perfektní také na jiné korpusy, třeba košíčků, mašliček či rohlíčků s pařížskou šlehačkou.
1 h
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Mícháme dokud se čokoláda nerozpustí. Podle chuti čokoládu osladím třtinovým cukrem.
Čokoládu rozlámeme na kousky a dáme spolu se smetanou Zahříváme, dokud se čokoláda nerozehřeje.
Na čokoládu v rendlíku rozehřejte mléko se smetanou Nakonec do čokolády nalijte perníkový sirup a chvíli
Mícháme, dokud se čokoláda úplně nerozpustí. Horkou čokoládu dáme do šálků, posypeme mletou skořicí
Hořkou čokoládu si rozpustíme v dostatečně velké nádobě ve vodní lázni, přilijeme k ní horké mléko smíchané
Do horkého mléka pak přidáme čokoládu nalámanou na Horkou čokoládu naléváme do šálků a hned podáváme.
Mléko zahřejeme, rozpustíme v něm čokoládu, přidáme Důkladně promícháme, aby nám nezůstaly nikde žmolky čokolády
Čokoládu nalámejte na kousky a vložte do mísy. Jakmile se začne směs vařit, nalijte do mísy na čokoládu