Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Z vychlazeného těsta vykrajujeme tvary a sušenky přesuneme
společně s vejce a sladidlem do pěny, přidáme směs špaldové rozpustíme tmavou čokoládu na hladkou polevu a prochladlé sušenky
Do mísy nasypte mouku, oba zázvory, skořici, sodu, cukr a sůl.Přidejte na plátky nakrájené máslo, med
Špaldové sušenky klademe na plech vyložený pečícím Zázvorové špaldové sušenky podáváme jako vánoční cukroví
Sušenky pečeme v troubě vyhřáté na 160 stupňů 8-10 Po upečení necháme sušenky vychladnout na mřížce.
smícháme med, máslo a citronovou šťávu a potřeme sušenky
Cukr s vejci, máslem, medem a strouhaným zázvorem utřeme do pěny a postupně přidáváme vlažné mléko a
Zázvor spaříme horkou vodou, promícháme a necháme vylouhovat. Přidáme med a citron. Tento čaj je vynikající
Na přípravu nápoje si nachystáme velký džbán a objemu alespoň 1,5 litru. Limetky nakrájíme na kousky,