Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Z vychlazeného těsta vykrajujeme tvary a sušenky přesuneme
společně s vejce a sladidlem do pěny, přidáme směs špaldové rozpustíme tmavou čokoládu na hladkou polevu a prochladlé sušenky
Do mísy nasypte mouku, oba zázvory, skořici, sodu, cukr a sůl.Přidejte na plátky nakrájené máslo, med
Špaldové sušenky klademe na plech vyložený pečícím Zázvorové špaldové sušenky podáváme jako vánoční cukroví
Sušenky pečeme v troubě vyhřáté na 160 stupňů 8-10 Po upečení necháme sušenky vychladnout na mřížce.
smícháme med, máslo a citronovou šťávu a potřeme sušenky
Zázvor pokrájíme na menší kousky a dáme do odšťavňovače. Šťávu zředíme vodou a přidáme citronovou šťávu
Čerstvý zázvor důkladně umyjeme, osušíme a nakrájíme na velmi tenké plátky. Do hrnce dáme vodu, nakrájený
Smícháme si všechny suroviny a vypracujeme těsto. Uděláme hromádky na plechu s pečícím papírem a pečeme