Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
55 m
janapozarova
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Všechny suroviny pořádně zpracujeme a necháme těsto uležet v lednici nejméně 12 hodin. Poté těsto rozvalíme
vále vyválíme silnější plát a formičkou vykrajujeme srdíčka Ozdobíme citronovou polevou.
Než si připravíme citronovou polevu, cheesecake odložíme Na citronovou polevu smícháme moučkový cukr s citrónovou
Příprava těsta: Vejce, cukry, mléko a smetanu vyšleháme, přidáme změklé máslo, mouku s práškem do pečiva
Do mouky si dáme kousky másla, cukr, žloutky, sůl, citronovou
menší srdíčko a upečeme je na plechu dorůžova. citronovou polevou a slepíme marmeládou nebo povidly
rozválíme na plát silný cca 2-3 mm a vykrajujeme srdíčka
Přidáme změklé máslo, žloutkovou směs a citronovou Upečené srdíčka sundáme opatrně z plechu a po vychladnutí
Z připraveného těsto vyválíme plát a vykrajujeme srdíčka cukrářského sáčku nastříkáme pistáciový krém na hotové srdíčko
Srdíčka necháme vychladnout a slepujeme krémem. Polevou poléváme srdíčka a necháme ztuhnout.
Do zchladlé směsi vmícháme perníkové koření, citronovou Těsto rozválíme na tloušťku 0,5 cm, vykrájíme srdíčka