Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
55 m
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Všechny suroviny pořádně zpracujeme a necháme těsto uležet v lednici nejméně 12 hodin. Poté těsto rozvalíme
vále vyválíme silnější plát a formičkou vykrajujeme srdíčka Ozdobíme citronovou polevou.
Než si připravíme citronovou polevu, cheesecake odložíme Na citronovou polevu smícháme moučkový cukr s citrónovou
Příprava těsta: Vejce, cukry, mléko a smetanu vyšleháme, přidáme změklé máslo, mouku s práškem do pečiva
Do mouky si dáme kousky másla, cukr, žloutky, sůl, citronovou
menší srdíčko a upečeme je na plechu dorůžova. citronovou polevou a slepíme marmeládou nebo povidly
rozválíme na plát silný cca 2-3 mm a vykrajujeme srdíčka
Z připraveného těsto vyválíme plát a vykrajujeme srdíčka cukrářského sáčku nastříkáme pistáciový krém na hotové srdíčko
Přidáme změklé máslo, žloutkovou směs a citronovou Upečené srdíčka sundáme opatrně z plechu a po vychladnutí