Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
45 m
janapozarova
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
V míse utřete vejce s cukry, přidejte jogurt, mouku, a nakonec zlehka vmíchejte prášek do pečiva a olej
Lžíci mouky, lžíci cukru a rozdrobené droždí dáme do hrnečku společně s vlažným mlékem. Necháme vzejít
V míse smícháme najemno nakrájenou cibuli, olej, omáčku, sůl, pepř, vejce a podravku. Přidáme na plátky
Připravíme si kvásek ze 2 lžiček cukru, mléka a droždí. V míse smícháme mouku, špetku soli, cukr, žloutky
Cibuli nakrájíme nadrobno a smažíme ji na oleji asi 2 minuty. Poté přidáme na plátky nakrájený česnek
Droždí rozdrobíme do hrníčku přidáme lžící mouky a cukru a zalijeme trochou vlažného mléka. Necháme vzejít
Na lák si svaříme vodu, ocet a koření. Okurky si na chvilku namočíme do vody, aby se nám lépe očistili
Na másle osmahneme nadrobno nkarájenou cibuli. Přidáme hrst mouky a necháme zezlátnout. Poté přidáme
Hovězí maso protkneme slaninou, osolíme a zprudka opečeme na části tuku. Poté vyjmeme, do kastrólu vložíme
Kolik váží vejce tolik použijeme množství cukru a mouky. Vše smícháme a z těsta tvoříme placičky, které
Utřeme si máslo, nastrouháme mandle, přidáme mouku, citronovou kůru a skořici. Vyválíme si placku a vypichujeme
Suroviny si dáme na vál, necháme změknout máslo, které pak rozetřeme s cukrem, přidáme žloutky, mouku