Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Cukr vsypeme do hrnce a necháme rozpustit na mírném ohni, potom přidáme salko, které nám vytvoří 1 velkou
Burizonové hrudky tedy ozdobíme a dáme chladit. Burizonové hrudky necháme ztuhnout a můžeme podávat
Cukr smícháme s máslem a přimícháme kondenzované mléko. Rozpustíme ve vodní lázni a rozmícháme, nakonec
Ořechy opatrně nasekáme a smícháme s pomazánkou. Pak přimícháme citrónovou kůru, na špičku nože mleté
Máslo s cukrem utřeme v kompaktní směs, přidáme kakao dle chuti a barvy, opět důkladně promícháme a do
Oloupané mandle posypeme vanilkovým cukrem a opražíme nasucho do zlatavé barvy. Bílou čokoládu rozpustíme
Do horké vodní lázně postavíme hrnec s vejci a cukrem. Elektrickým šlehačem ušleháme do husté hmoty.