Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Cukr vsypeme do hrnce a necháme rozpustit na mírném ohni, potom přidáme salko, které nám vytvoří 1 velkou
Burizonové hrudky tedy ozdobíme a dáme chladit. Burizonové hrudky necháme ztuhnout a můžeme podávat
Cukr smícháme s máslem a přimícháme kondenzované mléko. Rozpustíme ve vodní lázni a rozmícháme, nakonec
Ořechy opatrně nasekáme a smícháme s pomazánkou. Pak přimícháme citrónovou kůru, na špičku nože mleté
Máslo s cukrem utřeme v kompaktní směs, přidáme kakao dle chuti a barvy, opět důkladně promícháme a do
Salko povaříme v konzervě 2 hodiny. Pak rozpustim cukr na karamel, dam tam to salko a maslo a hned to
Oloupané mandle posypeme vanilkovým cukrem a opražíme nasucho do zlatavé barvy. Bílou čokoládu rozpustíme