Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Cukr vsypeme do hrnce a necháme rozpustit na mírném ohni, potom přidáme salko, které nám vytvoří 1 velkou
Burizonové hrudky tedy ozdobíme a dáme chladit. Burizonové hrudky necháme ztuhnout a můžeme podávat
Máslo s cukrem utřeme v kompaktní směs, přidáme kakao dle chuti a barvy, opět důkladně promícháme a do
Ořechy opatrně nasekáme a smícháme s pomazánkou. Pak přimícháme citrónovou kůru, na špičku nože mleté
Cukr smícháme s máslem a přimícháme kondenzované mléko. Rozpustíme ve vodní lázni a rozmícháme, nakonec
Hotové hrudky ihned sundáme z plechu a dáme vychladnout Vychladlé hrudky ozdobíme trochou rozpuštěné bílé čokolády
Vlašské, pistáciové a piniové oříšky nahrubo nasekáme a vsypeme do mísy. Přidáme nastrouhanou čokoládu