Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Zeleninu umeleme na masovém mlýnku, přidáme koření a hodinu vaříme. Plníme do zavařovacích sklenic a
Plátky roštěné nakrájíme na malé kousky, naklepneme je, osolíme a opepříme. Do červeného vína zamícháme
Houby nakrájíme na plátky a podusíme na másle. Ze smetany, hořčice, kečupu, sójové omáčky, citrónové
Na oleji na pánvi zpěníme cibulku, poté přidáme prolisovaný česnek, na kostky nakrájenou očištěnou papriku
Upečené a ještě horké kuličky obalujeme v cukru se Vychladlé kuličky nakonec vložíme do papírových košíčků
Máslo dohladka utřeme s cukrem, vanilkovým cukrem a žloutky. Čokoládovou polevu rozetřeme dohladka v
Vše svaříme a vznikne nám hustý krém, který dáme do ledničky. Z tuhého krému vykrajujeme lžičkou bochánky