2.8K čtenářů
20 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Ovesné vločky pomeleme a pak je s rozdrobenými piškoty Vše důkladně promícháme a vytvarujeme kuličky, které
Pro přípravu rumových kuliček je nutné nejprve smíchat Do mísy vložte ovesné vločky, máslo, med, rum, kakaový
Ořechy opražíme s vločkami na pánvi a přidáme k fíkům zbytek surovin, rozmixujeme na hladkou pastu a tvoříme kuličky
V miíse smícháme vločky, arašídové máslo, mandle, dřeň Rukama vytvarujeme ze vzniklé směsi kuličky a ty dáme
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto, které necháme asi 2 hodiny odležet v lednici. Poté vyválíme
Navrch poklademe kousky ovoce a nasypeme zbylé ovesné vločky.
Vločky si namočíme do vody na 30 minut. Sníh opatrně přimícháme k vločkám.
Než začneme těsto zpracovávat, vločky zalijeme mlékem Necháme vzejít kvásek, přidáme k vločkám.
Poté přidáme olej, rozšlehané vejce a ovesné vločky