Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
těsto, necháme krátce odpočinout a potom tvarujeme na věnečky Upečené a vychladlé věnečky můžeme namáčet v čokoládě
Uvařit z ingrediencí odpalované těsto,po schladmutí vmíchat po jednom vajíčka. Nastříkat zdobícím pytlíkem
Poté na válu tvarujeme válečky a splétáme je do věnečků Hotové vychladlé věnečky necháme zchladnout polijeme
Než čokoládová poleva zaschne, můžete věnečky ještě Na rozležení potřebují věnečky zhruba týden.
Do vlažného mléka přisypeme 1 lžičku cukru, droždí a necháme vzejít kvásek. Do mísy prosejeme obě mouky
Na pečící papír nastříkáme věnečky a pečeme asi 20 Horké věnečky rozkrojíme a naplníme krémem.
proužky, které do sebe zatočíme, spojíme do tvaru věnečku Věnečky upečeme v předehřáté troubě při 160 °C dozlatova
Zdobičkou natáčíme na pečící papír malé věnečky (průměr Upečené věnečky podélně rozřízneme a plníme pudinkovým