Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
janapozarova
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
těsto, necháme krátce odpočinout a potom tvarujeme na věnečky Upečené a vychladlé věnečky můžeme namáčet v čokoládě
Do vlažného mléka přisypeme 1 lžičku cukru, droždí a necháme vzejít kvásek. Do mísy prosejeme obě mouky
Na pečící papír nastříkáme věnečky a pečeme asi 20 Horké věnečky rozkrojíme a naplníme krémem.
Zdobičkou natáčíme na pečící papír malé věnečky (průměr Upečené věnečky podélně rozřízneme a plníme pudinkovým
světlý vyválený váleček splétáme a zatočíme do tvaru věnečku Takto nachystané věnečky klademe na tukem vymazaný
proužky, které do sebe zatočíme, spojíme do tvaru věnečku Věnečky upečeme v předehřáté troubě při 160 °C dozlatova
Asi 100 g kokosu orestujeme dozlatova a necháme vychladnout. Citrón omyjeme, kůru najemno nastrouháme
Poté na válu tvarujeme válečky a splétáme je do věnečků Hotové vychladlé věnečky necháme zchladnout polijeme