Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
janapozarova
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
těsto, necháme krátce odpočinout a potom tvarujeme na věnečky Upečené a vychladlé věnečky můžeme namáčet v čokoládě
Než čokoládová poleva zaschne, můžete věnečky ještě Na rozležení potřebují věnečky zhruba týden.
Poté na válu tvarujeme válečky a splétáme je do věnečků Hotové vychladlé věnečky necháme zchladnout polijeme
světlý vyválený váleček splétáme a zatočíme do tvaru věnečku Takto nachystané věnečky klademe na tukem vymazaný
proužky, které do sebe zatočíme, spojíme do tvaru věnečku Věnečky upečeme v předehřáté troubě při 160 °C dozlatova
Asi 100 g kokosu orestujeme dozlatova a necháme vychladnout. Citrón omyjeme, kůru najemno nastrouháme
Uvařit z ingrediencí odpalované těsto,po schladmutí vmíchat po jednom vajíčka. Nastříkat zdobícím pytlíkem
Do vlažného mléka přisypeme 1 lžičku cukru, droždí a necháme vzejít kvásek. Do mísy prosejeme obě mouky
Na pečící papír nastříkáme věnečky a pečeme asi 20 Horké věnečky rozkrojíme a naplníme krémem.