Prémiový obsah
★★★
29.2K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Buflery: Bílky + cukr vyšleháme na pevný sníh. Zvlášť rozšleháme ručně žloutky s vodou a přidáme asi
Cukr a bílky vyšleháme nad parou, až je hmota lesklá a teplá. Zdobícíme sáčkem s širokým zdobítkem na
Čokoládu rozpustíme v horké lázni a necháme ji zchladnout. Máslo, čokoládu a likér vyšleháme do krému
Spolu ušleháme vejce, žloutek, solamyl, cukr, mouku a sůl. Pak zlehka vmícháme sníh z bílků. Hmotu dáme
Postup Pečení buflerů: Troubu zahřejte na 180 °C. Bílky oddělte od žloutků. Bílky vyšlehejte s cukrem
Domácí indiánky necháme ztuhnout. Domácí indiánky servírujeme vždy studené a skladujeme
Nejdřív upečte buflery. Troubu zahřejte na 180 °C. Oddělte žloutky od bílků. Bílky s cukrem vyšlehejte
Troubu předehřejte na 160 °C. Vodu, 50 g cukru a 4 bílky vyšlehejte dotuha. Prosátou mouku, škrob