Prémiový obsah
★★★
2.5K čtenářů
50 m
janapozarova
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Do hlukové pánve dáme cukry, kukuřičný sirup a 60 ml vody a zahřejeme. Vaříme asi 15 minut a průběžně
Studenou smetanu vyšleháme do tuha. Pak opatrně přimícháme kakao i Salko, aby se vytvořila kompaktní
Troubu si předehřejte na 190° a formu na dort si vyložíme pečícím papírem. Čokoládu rozpustíme. Pak utřeme
Mandlovou moučku s cukrem prosejeme a vmícháme kakaový prášek. Bílky smícháme se solí ušleháme sníh.
dozlatova na vymazaném a vysypaném plechu a ozdobíme čokoládovou
Ve vodní lázni rozpustíme tuk. Po trochách přidáme cukr, kakao, salko a rum. Mícháme, dokud se směs nespojí
ručním šlehačem do tuha a postupně opatrně vmícháme k čokoládové
Příprava šneků: Lžíci mouky a cukru smícháme s trochou vlažného mléka a do této směsi rozdrobíme droždí
vyjmeme z papírového obalu tak, že zůstanou pouze čokoládové formy.Necháme změknout nugát na takovou konzistenci
Oba cukry i kukuřičný sirup (seženete jej v obchodech se zdravou výživou) dejte do pánve, přidejte 60
vyjmeme z papírového obalu tak, že zůstanou pouze čokoládové Necháme změknout nugát na takovou konzistenci, aby