Prémiový obsah
★★★
3.1K čtenářů
40 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Oddělíme žloutky od bílků a z bílků vyšleháme tuhý sníh. Cukr utřeme se žloutky do pěny, přidáme 1 lžíci
na čistou utěrku, opatrně oddělíme pečící papír, roládu Vzniklou tvarohovou směs natřeme na třešně a roládu
Mascarpone našleháme s cukrem, vmícháme ušlehanou smetanu. Práškovou želatinu zalijeme 100 ml vody, necháme
Šlehačku rozetřeme na vychladlý plát a smotáme do rolády Kakaovou šlehačkovou roládu pocukrujeme, nakrájíme
Šlehačkovou kakaovou roládu plníme ušlehanou šlehačkou Šlehačkovou kakaovou roládu necháme ztuhnout a můžeme
Zatímco se nám peče těsto, dokončíme kakaový krém. Po upečení ještě horkou roládu srolujeme na vále a
uleželým krémem, přidáme pomeranč, opatrně stočíme do rolády
V části studeného mléka rozmícháme pudinkový prášek a vlijeme jej do zbylého mléka. Povaříme asi 2 minuty
Hotový kakaový plát potřeme višňovou náplní a pevně Hotovou roládu polijeme kakaovou polevou nebo pocukrujeme