Prémiový obsah
★★★★★
5.5K čtenářů
1 h
miskovska.s
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Formu na beránka si vymažeme tukem a vysypeme moukou Vychladlého beránka pocukrujeme moučkovým cukrem a
vyšleháme žloutky s cukrem do pěny a vmícháme vychladlou kakaovou Těsto přelijeme do beránkové formy a pečeme při 160
Vejce vyšleháme s oběma cukry. Poté lehce vmícháme jogurt a olej, přisypeme mouku s práškem do pečiva
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Vychladlého beránka polijeme čokoládovou polevou a
Těsto přesuneme do vymazané formy na beránka a dáme Beránka polejeme čokoládovou polevou, můžeme ozdobit
Do pěny utřeme oba cukry s máslem, citronovou kůrou. Přidáme žloutky a vyšlehaný tuhý sníh z bílků. Potom
Těsto přendáme do vymazané a vysypané formy na beránka Upečeného beránka vyklopíme z formy a jakmile vychladne