Prémiový obsah
★★★★★
5.5K čtenářů
1 h
miskovska.s
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
vyšleháme žloutky s cukrem do pěny a vmícháme vychladlou kakaovou Těsto přelijeme do beránkové formy a pečeme při 160
Formu na beránka si vymažeme tukem a vysypeme moukou Vychladlého beránka pocukrujeme moučkovým cukrem a
Vejce vyšleháme s oběma cukry. Poté lehce vmícháme jogurt a olej, přisypeme mouku s práškem do pečiva
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Těsto přesuneme do vymazané formy na beránka a dáme Beránka polejeme čokoládovou polevou, můžeme ozdobit
Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Vychladlého beránka polijeme čokoládovou polevou a
Formu na beránka vymažeme olejem, vysypeme moukou, Po vytažení z trouby přikryjeme beránka utěrkou a necháme