Prémiový obsah
★★★★★
5.5K čtenářů
1 h
miskovska.s
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
vyšleháme žloutky s cukrem do pěny a vmícháme vychladlou kakaovou Těsto přelijeme do beránkové formy a pečeme při 160
Formu na beránka si vymažeme tukem a vysypeme moukou Vychladlého beránka pocukrujeme moučkovým cukrem a
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Těsto přesuneme do vymazané formy na beránka a dáme Beránka polejeme čokoládovou polevou, můžeme ozdobit
Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Vychladlého beránka polijeme čokoládovou polevou a
Formu na beránka vymažeme olejem a vysypeme moukou. Po upečení beránka vyklopíme z formy a pocukrujeme
Těsto přendáme do vymazané a vysypané formy na beránka Upečeného beránka vyklopíme z formy a jakmile vychladne
Do pěny utřeme oba cukry s máslem, citronovou kůrou. Přidáme žloutky a vyšlehaný tuhý sníh z bílků. Potom