Prémiový obsah
★★★★★
5.5K čtenářů
1 h
miskovska.s
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Formu na beránka si vymažeme tukem a vysypeme moukou Vychladlého beránka pocukrujeme moučkovým cukrem a
vyšleháme žloutky s cukrem do pěny a vmícháme vychladlou kakaovou Těsto přelijeme do beránkové formy a pečeme při 160
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Těsto přesuneme do vymazané formy na beránka a dáme Beránka polejeme čokoládovou polevou, můžeme ozdobit
Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Vychladlého beránka polijeme čokoládovou polevou a
Utřeme žloutky s cukrem, přidáme měkké máslo, pudinkový prášek, tvaroh, mouku s kypřícím prášek, likér
Formu na beránka vymažeme olejem a vysypeme moukou. Po upečení beránka vyklopíme z formy a pocukrujeme
Těsto přendáme do vymazané a vysypané formy na beránka Upečeného beránka vyklopíme z formy a jakmile vychladne