Prémiový obsah
★★★★★
5.5K čtenářů
1 h
miskovska.s
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Formu na beránka si vymažeme tukem a vysypeme moukou Vychladlého beránka pocukrujeme moučkovým cukrem a
vyšleháme žloutky s cukrem do pěny a vmícháme vychladlou kakaovou Těsto přelijeme do beránkové formy a pečeme při 160
Vejce vyšleháme s oběma cukry. Poté lehce vmícháme jogurt a olej, přisypeme mouku s práškem do pečiva
Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Vychladlého beránka polijeme čokoládovou polevou a
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Utřeme žloutky s cukrem, přidáme měkké máslo, pudinkový prášek, tvaroh, mouku s kypřícím prášek, likér
Do pěny utřeme oba cukry s máslem, citronovou kůrou. Přidáme žloutky a vyšlehaný tuhý sníh z bílků. Potom
Formu na beránka vymažeme olejem, vysypeme moukou, Po vytažení z trouby přikryjeme beránka utěrkou a necháme