Prémiový obsah
★★★★★
5.3K čtenářů
Tuk necháme změknout a vyšleháme s cukrem a žloutky do pěny.
1 h
miskovska.s
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
vyšleháme žloutky s cukrem do pěny a vmícháme vychladlou kakaovou Těsto přelijeme do beránkové formy a pečeme při 160
Formu na beránka si vymažeme tukem a vysypeme moukou Vychladlého beránka pocukrujeme moučkovým cukrem a
Utřeme žloutky s cukrem, přidáme měkké máslo, pudinkový prášek, tvaroh, mouku s kypřícím prášek, likér
Formu na beránka vymažeme olejem, vysypeme moukou, Po vytažení z trouby přikryjeme beránka utěrkou a necháme
Formu na beránka vymažeme olejem a vysypeme moukou. Po upečení beránka vyklopíme z formy a pocukrujeme
Těsto přendáme do vymazané a vysypané formy na beránka Upečeného beránka vyklopíme z formy a jakmile vychladne
Do pěny utřeme oba cukry s máslem, citronovou kůrou. Přidáme žloutky a vyšlehaný tuhý sníh z bílků. Potom
Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Vychladlého beránka polijeme čokoládovou polevou a