Prémiový obsah
★★★★★
5.5K čtenářů
1 h
miskovska.s
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Formu na beránka si vymažeme tukem a vysypeme moukou Vychladlého beránka pocukrujeme moučkovým cukrem a
vyšleháme žloutky s cukrem do pěny a vmícháme vychladlou kakaovou Těsto přelijeme do beránkové formy a pečeme při 160
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Vychladlého beránka polijeme čokoládovou polevou a
smícháme a přesuneme ji do vymazané a vysypané formy na beránka
Utřeme žloutky s cukrem, přidáme měkké máslo, pudinkový prášek, tvaroh, mouku s kypřícím prášek, likér
Formu na beránka vymažeme olejem, vysypeme moukou, Po vytažení z trouby přikryjeme beránka utěrkou a necháme
Do pěny utřeme oba cukry s máslem, citronovou kůrou. Přidáme žloutky a vyšlehaný tuhý sníh z bílků. Potom
Formu na beránka vymažeme olejem a vysypeme moukou. Po upečení beránka vyklopíme z formy a pocukrujeme