Prémiový obsah
★★★★★
5.3K čtenářů
1 h
miskovska.s
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
vyšleháme žloutky s cukrem do pěny a vmícháme vychladlou kakaovou Těsto přelijeme do beránkové formy a pečeme při 160
Formu na beránka si vymažeme tukem a vysypeme moukou Vychladlého beránka pocukrujeme moučkovým cukrem a
Těsto přesuneme do vymazané formy na beránka a dáme Beránka polejeme čokoládovou polevou, můžeme ozdobit
Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Vychladlého beránka polijeme čokoládovou polevou a
smícháme a přesuneme ji do vymazané a vysypané formy na beránka
Formu na beránka vymažeme olejem a vysypeme moukou. Po upečení beránka vyklopíme z formy a pocukrujeme
Těsto přendáme do vymazané a vysypané formy na beránka Upečeného beránka vyklopíme z formy a jakmile vychladne
Do pěny utřeme oba cukry s máslem, citronovou kůrou. Přidáme žloutky a vyšlehaný tuhý sníh z bílků. Potom