Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Perníková vajíčka dáme do chladničky asi na 1 hodinu Vajíčka jsou pěkná v zeleném osení.
Do misky rozklepneme vajíčka, osolíme je, opepříme Zalijeme rozšlehanými vajíčky a mícháme.
Bílek z menšího vajíčka přidáváme po částech a těsto Z těsta tvarujeme menší vajíčka.
Toastový chléb opečeme v toastovači. Rozmíchané vejce vyklepneme na pánev a připravíme omeletu. Na chléb
Z hotového těsta tvarujeme vajíčka a necháme je ztuhnut Ve vodní lázni si rozehřejeme čokoládovou polevu a vajíčka
Skořápky od vajíček propláchneme horkou vodou a necháme Vajíčka necháme přes noc v lednici a druhý den opatrně
vytvarujeme 20 kuliček, zploštíme a uděláme tvar vajíčka Polevy rozpustíme ve vodní lázni a namočíme v ní vajíčka
Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku a přidáme omytá na kousky nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme
Vykrájíme vajíčka a dáme na formičky. Ihned po upečení ještě horké potíráme vajíčkem s troškou
Vejce vyšleháme se solí a pepřem a naředíme trochou mléka. Rohlíky ve vejci obalíme a opečeme na pánvi