Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
pomoučněném vále na placku silnou 3 mm a vykrajujeme zajíčky Zajíčky pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů (doba
propracujeme a na pomoučeném válu vyválíme, vykrajujeme zajíčky Vychladnuté zajíčky ozdobíme polevou z bílků.
Do mísy vložíme vajíčka, cukr, sodu, perníkové koření pomoučněném vále na 5 mm silnou placku a vykrajujeme zajíčky
Přidejte perníkové koření, kakao, prdopeč a promíchejte
Přidáme žloutky, perníkové koření, mletou skořici a rozválíme na pomoučněném vále a vykrájíme formičkou zajíčky
Na těsto si v míse smícháme mouku se sušenými kvasnicemi, oběma cukry a kardamomem. Přilijeme vlažné
a vytvoříme tak těsto, které vyválíme a vykrajíme zajíčky
Mouku prosejeme s cukrem na vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto, které necháme v
Formu na zajíčka si důkladně vymažeme a vysypeme moukou Po vychladnutí vyklepneme zajíčka z formy a polijeme
těsta na vále vytvoříme tělo, hlavu a končetinu na zajíčka Zajíčka potřeme horkou čokoládou a dle vlastní fantazie
necháme kynout, vyválíme na 1 cm placku, vykrajujeme zajíčky
To ten recept psala nějaká cikánka?Zajíčci přece nemohou být "PERNÍKOVÝ"-ÝÝÝ !!!