Prémiový obsah
★★★
5.2K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Srnčí hřbet očistíme, osolíme a okořeníme. Poté vložíme srnčí hřbet do pekáčku i s výpekem a zhruba
Do vymazané a hrubou moukou vysypané formy na srnčí hřbet nalijeme světlé těsto, potom tmavé těsto, z
Maso omyjeme, odblaníme, osolíme a obložíme ho uzenou slaninou nakrájenou na nudličky. V pekáči rozškvaříme
hřbet a zvolna ho pečeme ve vyhřáté troubě. Vychladlý srnčí hřbet nakrájíme na plátky a podáváme