Prémiový obsah
★★★
13.9K čtenářů
1 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Beránka nechte nejdříve zchladnout ve formě a pak opatrně Beránka ozdobte, jak vám vyhovuje.
Formu na beránka vymažeme máslem a vysypeme polohrubou Beránka pečeme v troubě vyhřáté na 160 °C zhruba 1
Vypracujeme hladké těsto, které nalijeme do formy na beránka Upečeného beránka necháme důkladně zchladnout a poté
Formu na beránka vymažeme tukem a těsto do ní nalijeme Hotového beránka necháme vychladnout a poté vyklopíme
Vejce smícháme s mouku, Poté zašleháme cukry a žloutky. Z bílků vyšleháme sníh a společně s citronovou
Tvaroh, mléko a vejce promícháme a vytvoříme jednotnou směs. Přidáme kypřící prášek a opět řádně promícháme