Prémiový obsah
★★★
13.9K čtenářů
1 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
poté ho přelijeme do vymazané a vysypané formy na beránka Hotového beránka pocukrujeme moučkovým cukrem.
Beránka nechte nejdříve zchladnout ve formě a pak opatrně Beránka ozdobte, jak vám vyhovuje.
Formu na beránka vymažeme máslem a vysypeme polohrubou Beránka pečeme v troubě vyhřáté na 160 °C zhruba 1
Vypracujeme hladké těsto, které nalijeme do formy na beránka Upečeného beránka necháme důkladně zchladnout a poté
Formu na beránka vymažeme tukem a těsto do ní nalijeme Hotového beránka necháme vychladnout a poté vyklopíme
Vejce smícháme s mouku, Poté zašleháme cukry a žloutky. Z bílků vyšleháme sníh a společně s citronovou
Mezi pečením ji pozorně obrátíme,aby beránek byl všude Pečeného beránka opatrně vyklopíme,dáma na mísu vkusně