Gongonzolu rozdrobíme do omáčky a přidáme máslo. Omáčku prohřejeme dokud se sýr nerozpustí.
Maso očistíme, nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme Na druhé pánvi na oleji osmažíme naložené maso dozlatova
Maso rozbalíme, šťávu vlijeme do omáčky a maso nakrájíme Na talíři maso osolíme a opeříme.
Cibuli a houby nakrájíme a smícháme s tymiánem. maso Každou roládku poklademe salámem a houbovou směsí.
Maso osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji Vepřovou panenku nakrájíme na plátky a přeléváme omáčkou
Nakrájenou cibuli orestujeme na ojeli, přidáme nakrájená maso Omáčku ochutíme solí a pepřem.
Omáčka: Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli Hotovou panenku podáváme přelitou smetanovou omáčkou
V hluboké pánvi rozehřejeme kousek másla a zpěníme Panenku podáváme se smetanovou houbovou omáčkou a hranolkami
Plátky masa osolíme, opepříme a zprudka opečeme na Upečené plátky masa podáváme s houbovou omáčkou a hranolkami
Příprava masa: Maso obalíme v plátcích slaniny, spíchneme Podáváme s houbovou omáčkou. a například hranolky.
Na omáčku dáme do hluboké pánve na olej zesklovatět nasekanou cibuli a česnek, přidáme proužky masa, máslo
V hluboké pánvi rozpálíme olej, do něj vložíme maso Na vše nalijeme omáčku a uvedeme do varu.
Maso omyjeme a spolu se slaninou nakrájíme na stejné Maso osolíme, opepříme a přendáme do pekáčku.
nakrájíme na nudličky, promícháme s marinádou ze sojové omáčky Poté maso orestujeme na pánvi s olejem, přidáme nakrájenou
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno Poté k masu přidáme kousek zázvoru.
Rozseknutou vepřovou hlavu očistíme, zbavíme chloupků Měkké maso vyjmeme, vykostíme a rozkrájíme na menší
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a poté přidáme plátky masa.
Maso omyjeme, nakrájíme na plátky asi 2 cm silné, osolíme Kůrčičku opečených plátků masa zjemníme kouskem másla
Vepřové maso pokrájíme na stejně velké kostky, vložíme Sterilovaný hrášek přidáváme (bez nálevu) až do hotového