Pokud pekárnu nepoužíváte, nejprve si vezměte menší misku Ve větší míse smíchejte mouku, sůl, máslo nebo olej
Do vykynutého droždí pak přisypeme mouku se solí, přilijeme Poté kaiserky znovu otočíme původní stranou nahoru,
Všechny suroviny ve velké míse pořádně propracujeme. Mísu na 45 minut - 1 hodinu odložíme na teplé místo
Příprava těsta: Mouku je vždy lepší prosít přes sítko plech: Po vykynutí rozdělíme těsto na 7 částí (7 kaiserek
Smíchejte mouku, vločky, sůl i prášek do pečiva a nechte Mezitím si v druhé misce připravte olej, med, vejce
Mouku nasypeme do mísy a vytlačíme důlek. Kvásek vlijeme do důlku, zaprášíme moukou a necháme
Důležité je zachovat stejnou gramáž kaiserek. Pak buď vytvarujte raznicí na kaiserky kresbu, nebo
Přidáme k mouce spolu s vejcem, olejem a solí. Kaiserky potřeme vajíčkem, posypeme mákem, solí, kmínem
rozdělím na dílky a tvaruju, podle nálady (rohlíky, housky , kaiserky, bulky) Na pečícím papíru nechám ještě 15
V míse si smícháme všechny suché ingredience (mouka
Všechny ingredience dáme do domácí pekárny a necháme vypracovat těsto. Necháme nakynout a vypracujeme
Ze surovin si připravíme těsto, které rozdělíme na 12 kulatých bochánků, které dáme na plech s pečícím
Pohanku a rýži uvaříme podle návodu. Všechny suroviny pomeleme na mlýnku, ochutíme solí, pepřem a kořením
Pšeničný šrot zalijeme studenou vodou, promícháme a dáme na 24 hodin do lednice. Poté přidáme sůl, pepř
Na válu smícháme pšeničné mouky se sójovou. V misce rozšleháme žloutek a kousky těsta jím potřeme
V hlubokém talíři rozšleháme vajíčka, přidáme mléko a Solčanku. Namočíme v nich všechny plátky chleba
Do vlažné vody dáme lžičku cukru a droždí a dáme vykynout. V míse smícháme ostatní suroviny s vykynutým