Celý povrch dortu potřeme pařížskou šlehačkou a ozdobíme ušlehanou smetanou, trochu pařížské šlehačky a ovocem
Pařížské šlehačky ušleháme se ztužovači. Korpus potřeme pudinkovou šlehačkou (část si necháme
Utřeme do hladkého krému, ze zbytku vyšleháme šlehačku a postupně přidáváme do krému, rozdělíme do pohárů
Smícháme si mouku s práškem do pečiva, kakaem a lžící a rumu, na vychladlou buchtu nalejeme polevu a dáme
Nakrájíme si na dlouhé řezy a polijeme polevou z bílku Poté upečeme dozlatova v troubě při 180°C.
Těžkou pařížskou šlehačku si připravíme takto: Do horké šlehačkou.
Kakaový nebo piškotový dort rozkrojíme na 3 kola, pokapeme rovnoměrně poklademe višněmi, potřeme větší polovinou pařížské
džemem, poklademe půlkami oloupaných banánů, potřeme šlehačkou Když je šlehačka dostatečně tuhá, dort polijeme vlažnou
džemem, poklademe kolečky oloupaného banánu, potřeme pařížskou šlehačkou a přiklopíme druhým piškotovým korpusem.
Na krém uvaříme z mléka a prášku pudink. Přidáme mouku, prášek do pečiva a kakao.
Připravíme si ve šlehači šlehačku a nakonec ozdobíme
Vmíchejte zbývající mléko, škrob, mouku, kakao a cukr Poté nalijte na kokosovou vrtsvu, potřete vyšlehanou šlehačkou
Plech vyložíme pečícím papírem a na něj položíme první Dáme do trouby a pečeme při 180°C asi 30 ,minut.
Mouku smícháme s práškem do pečiva, vanilkový cukr a 3 lžíce cukru krupice, přidáme žloutek a vypracujeme
Šlehačku vyšleháme v míse společně s mascarpone, pokud máte rádi sladší krém, můžete přidat i moučkový cukr
na vysoké otáčky ručním šlehačem. Ve druhé misce smícháme kakao, mouku a prášek do pečiva
Uděláme z něj kolo velikosti dortové formy, a vložíme posypeme očištěným, dobře odkapaným rybízem, který do šlehačky