Prémiový obsah
★★★
4.5K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.
Den dopředu si připravíme pařížský krém svařením šlehačky z trouby necháme vychladnout, potřeme připraveným pařížským
Na vál vysypeme ořechy, cukr, mouku a uděláme důlek. Přidáme vejce a žloutek. Vypracujeme těsto, které
Pařížské bochánky se skládají z předem upečených lineckých koleček, na která se následně stříká pařížský krém
1Troubu předehřejte na 180 °C. V malé misce smíchejte moučkový cukr a mleté mandle. Bílky šlehejte se
Příprava makronek: Všechny ingredience na těsto vyšleháme ve šlehači do pěny. Naplníme cukrářská sáček
Vypracujeme si hladké těsto a vykrájíme libovolné tvary, dáme upéct dozlatova. Na krém si vyšleháme cukr
Zpracujeme si těsto a vyválíme ho na placku silnou asi 2 mm. Pomocí srdíčkových formiček vykrajujeme
Vyšleháme si vejce s cukrem, přidáme ořechy a strouhanku, citronovou kůru a dáme rohlíčky upéct, dokud
Odblaněné a naklepané telecí plátky nařežeme na okrajích a posolíme. Z mouky, vejce a mléka připravíme
Vymazanou formu vyložíme nakrájenými oloupanými jablky. Promícháme cukr, mouku, prášek do pečiva, olej
Den předem svaříme za stálého míchání šlehačku, kakao a cukr. Směs uložíme do chladničky a druhý den
Uvedené suroviny vymícháme v míse nad párou do zhoustnutí, necháme vychladnout a pak tvořítkem na tukem