Prémiový obsah
★★★
4.9K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Den dopředu si připravíme pařížský krém svařením šlehačky z trouby necháme vychladnout, potřeme připraveným pařížským
Na vál vysypeme ořechy, cukr, mouku a uděláme důlek. Přidáme vejce a žloutek. Vypracujeme těsto, které
Pařížské bochánky se skládají z předem upečených lineckých koleček, na která se následně stříká pařížský krém
1Troubu předehřejte na 180 °C. V malé misce smíchejte moučkový cukr a mleté mandle. Bílky šlehejte se
Příprava makronek: Všechny ingredience na těsto vyšleháme ve šlehači do pěny. Naplníme cukrářská sáček
Vymazanou formu vyložíme nakrájenými oloupanými jablky. Promícháme cukr, mouku, prášek do pečiva, olej
Den předem svaříme za stálého míchání šlehačku, kakao a cukr. Směs uložíme do chladničky a druhý den
Zpracujeme si těsto a vyválíme ho na placku silnou asi 2 mm. Pomocí srdíčkových formiček vykrajujeme
Vyšleháme si vejce s cukrem, přidáme ořechy a strouhanku, citronovou kůru a dáme rohlíčky upéct, dokud
Vypracujeme si hladké těsto a vykrájíme libovolné tvary, dáme upéct dozlatova. Na krém si vyšleháme cukr
Uvedené suroviny vymícháme v míse nad párou do zhoustnutí, necháme vychladnout a pak tvořítkem na tukem
Odblaněné a naklepané telecí plátky nařežeme na okrajích a posolíme. Z mouky, vejce a mléka připravíme