Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Mléko ani polévka nevyteče při vaření z hrnce, potřeme-li okraj tukem.
1Troubu předehřejte na 180 °C. V malé misce smíchejte moučkový cukr a mleté mandle. Bílky šlehejte se
Příprava makronek: Všechny ingredience na těsto vyšleháme ve šlehači do pěny. Naplníme cukrářská sáček
Na vál vysypeme ořechy, cukr, mouku a uděláme důlek. Přidáme vejce a žloutek. Vypracujeme těsto, které
Zpracujeme si těsto a vyválíme ho na placku silnou asi 2 mm. Pomocí srdíčkových formiček vykrajujeme
Vyšleháme si vejce s cukrem, přidáme ořechy a strouhanku, citronovou kůru a dáme rohlíčky upéct, dokud
Pařížské bochánky se skládají z předem upečených lineckých koleček, na která se následně stříká pařížský krém
Z ingrediencí si zpracujeme krásně hladké těsto a rozválíme. Nakrájíme si na dlouhé řezy a polijeme polevou
Vymazanou formu vyložíme nakrájenými oloupanými jablky. Promícháme cukr, mouku, prášek do pečiva, olej
Odblaněné a naklepané telecí plátky nařežeme na okrajích a posolíme. Z mouky, vejce a mléka připravíme
Den předem svaříme za stálého míchání šlehačku, kakao a cukr. Směs uložíme do chladničky a druhý den
Uvedené suroviny vymícháme v míse nad párou do zhoustnutí, necháme vychladnout a pak tvořítkem na tukem
V míse smícháme ořechy, cukr, vejce, žloutek a strouhanku. Vypracujeme hmotu a necháme odpočinout hodinu