Prémiový obsah
★★★
1K čtenářů
50 m
janapozarova
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
Lžičkou namočenou ve vodě formujeme na plech rohlíčky máslo. pomocí zdobícího sáčku stříkáme na upečené rohlíčky
pečícím papírem poté nastříkáme válečky ve tvaru rohlíčků Nakonec hotové rohlíčky namáčíme v čokoládové polevě
Příprava rohlíčků: Všechny suroviny dejte do mixéru Rohlíčky pečte po jednom plechu, prvních pět minut
přidáme ořechy a strouhanku, citronovou kůru a dáme rohlíčky
Z bielkov a cukru nad parou šlaháme sníh, keď je dostatočne hustý, zľahka primiešame orechy do ktorých
Z těsta tvarujeme mokrou rukou malé rohlíčky, které Krém stříkáme na rohlíčky ozdobnou trubičkou a pak
Cukrářským sáčkem tvarujte přímo na plech rohlíčky cukrářského zdobícího sáčku nastříkejte na ořechové rohlíčky
Po upečení a vychladnutí stříkáme na rohlíčky ozdobně Dáme ztuhnout a potom krémovou část pařížských rohlíčků