Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Sestavení rohlíčků: Rohlíčky naplňte krémem a slepte Konce rohlíčků namočte v čokoládové polevě.
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
Příprava rohlíčků: Všechny suroviny dejte do mixéru Rohlíčky pečte po jednom plechu, prvních pět minut
pečícím papírem poté nastříkáme válečky ve tvaru rohlíčků Nakonec hotové rohlíčky namáčíme v čokoládové polevě
Necháme do druhého dne a vykrajujeme rohlíčky spíše Po vychladnutí smícháme do sebe a sáčkem nadíváme rohlíčky
přidáme ořechy a strouhanku, citronovou kůru a dáme rohlíčky
Klobásu oloupeme a nakrájíme ji na drobné kostičky, stejně jako slaninu. Na rozehřáté pánvi je necháme
Brokolici omyjeme pod studenou tekoucí vodou, očistíme a nakrájíme na kousky (růžičky). Brokolici vložíme
Piškoty umeleme, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hmotu, kterou necháme v lednici ztuhnout. Pak