Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
Příprava rohlíčků: Všechny suroviny dejte do mixéru Rohlíčky pečte po jednom plechu, prvních pět minut
pečícím papírem poté nastříkáme válečky ve tvaru rohlíčků Nakonec hotové rohlíčky namáčíme v čokoládové polevě
Necháme do druhého dne a vykrajujeme rohlíčky spíše Po vychladnutí smícháme do sebe a sáčkem nadíváme rohlíčky
přidáme ořechy a strouhanku, citronovou kůru a dáme rohlíčky
Z bielkov a cukru nad parou šlaháme sníh, keď je dostatočne hustý, zľahka primiešame orechy do ktorých
Z těsta tvarujeme mokrou rukou malé rohlíčky, které Krém stříkáme na rohlíčky ozdobnou trubičkou a pak
Cukrářským sáčkem tvarujte přímo na plech rohlíčky cukrářského zdobícího sáčku nastříkejte na ořechové rohlíčky