Prémiový obsah
★★★
7.3K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Příprava rohlíčků: Všechny suroviny dejte do mixéru Rohlíčky pečte po jednom plechu, prvních pět minut
Lžičkou namočenou ve vodě formujeme na plech rohlíčky máslo. pomocí zdobícího sáčku stříkáme na upečené rohlíčky
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
Vyšleháme bílky s cukrem a vmícháme rum. Rohlíky zbavíme patek a nakrájíme na kousky. Postupně vmícháme
Bílky vyšleháme s cukrem a špetkou soli do tuhé pěny, do které poté přimícháme kokos. Ze vzniklé směsi
V míse vyšleháme vejce s cukrem a postupně přidáváme změklé máslo, mouku prosetou s kypřícím práškem,
Z uvedených surovin si uděláme těsto, ze kterého vytvarujeme malé kuličky. Pečeme v troubě dozlatova
Ořechy nadržíme, přidáme cukr a skořici. Máslo si rozpustíme, těsto rozdělíme na 3 díly a rozválíme.
V rendlíku smícháme čokoládu a za stálého míchání vmícháme smetanu. Lázeň ihned odstavíme a šlehačku