Hotovou směsí potřeme žebírka a necháme přes noc v Druhý den žebra přesuneme do pekáčku, podlijeme trochou
Žebra očistíme a rozdělíme na menší kusy.
Majonézu ochuťte chilli pastou, trochou soli, chcete-li Servírujte s domácí chilli majonézou a chlebem.
vmíchejte nahrubo nasekané lístky koriandru.,Servírujte s domácí chilli majonézou a chlebem.
Příprava majonézy: Žloutky, olej, šťávu z citronu a Až se ode dna pánve uvolní do vývaru napečený základ
Smícháme med, chilli, ocet, sojovou omáčku, česnek, Naložené žebra dáme do pekáčku a upečeme do měkka.
Žebírka si osolíme, v misce smícháme ingredience na Žebra potřeme a necháme přes noc marinovat.
Žebra omyjeme a dáme na plech nebo do pekáče. Poté posypeme žebra a pečeme při 180°C alespoň dvě
Žebírka si osolíme, v misce smícháme ingredience na Žebra potřeme a necháme přes noc marinovat.
Česnek si smícháme s chilli, worcesterem, jalovcem, Ke konci pečení odděláme poklici a pečeme ještě 30
Žebírka si nakrájíme na porce a naložíme do připravené Grilovací rošt vyložíme alobalem a položíme na něj žebírka
Směsí potřeme žebra a dáme péct do trouby na 180°C Během pečení maso potíráme marinádou.
Čisté vepřové žebírko v celku uložíme na pekáč. Žebírko osolíme, posypeme kmín, podlijeme vodou a pečeme
Žebírka omyjeme, osušíme, podél kostí rozkrájíme ostrým Rovnoměrnou vrstvou marinády potřeme všechna žebírka
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a nařízneme je po okrajích, aby se nezkroutily. Sádlo rozpálíme, opečeme
Mezitím si očistíme žebra a rozdělíme je na menší kousky Žebra dáme do mísy a zalijeme je marinádou necháme
Žebra si nakrájíme na menší kousky a dáme do hrnce pěkně rovnoměrně obalila.
Žebírka potřeme ze všech stran marinádou a necháme
Příprava masa: Smícháme med, chilli, ocet, sojovou Naložené žebra dáme do pekáčku a upečeme do měkka.
smícháme v misce, přidáme olej, sójovou omáčku, cukr, chilli Používáme například na kuřecí maso nebo vepřové steaky