Prémiový obsah
★★★
862 čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Těsto připravíme smícháním bílého jogurtu, agávového sirupu, citronové kůry, třtinového cukru, mléka,
Dvě třetiny množství arašídů rozmixujeme v mléce a přidáme ke zbylé třetině nastrouhaných arašídů. Smícháme
Arašídy jemně pomeleme a společně s vejci, moukou a špetkou soli vypracujeme tuhé těsto, které vyválíme
Arašídy si opražíme na suché pánvi a odstraníme slupky. Na další pánvi opečeme dozlatova semínka. Na
V misce smíchejte tvaroh, arašídové máslo a čekankový
Ze surovin uděláme hladké těsto. zabalíme do folie a necháme odležet přes noc v lednici. Druhý den z
Arašídy, olej, med a sůl dáme do mixéru a rozmixujeme dohladka. Poté naplníme čisté sklenice a dobře
Podáváme uvařený květák přelitý arašídovým máslem.