Prémiový obsah
★★★
862 čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
V misce smíchejte tvaroh, arašídové máslo a čekankový
Těsto připravíme smícháním bílého jogurtu, agávového sirupu, citronové kůry, třtinového cukru, mléka,
Arašídy si opražíme na suché pánvi a odstraníme slupky. Na další pánvi opečeme dozlatova semínka. Na
Arašídy jemně pomeleme a společně s vejci, moukou a špetkou soli vypracujeme tuhé těsto, které vyválíme
Dvě třetiny množství arašídů rozmixujeme v mléce a přidáme ke zbylé třetině nastrouhaných arašídů. Smícháme
Příprava krému: Dáme svařit 0,125 l mléka a dokud je vroucí, zalijeme je stejným množstvím mléka s rozšlehanou
Ze surovin uděláme hladké těsto. zabalíme do folie a necháme odležet přes noc v lednici. Druhý den z
Piškoty pomeleme s arašídy a přidáme bílek. Vymícháme těsto a necháme chvíli odpočinout, poté ho vyválíme
Arašídy, olej, med a sůl dáme do mixéru a rozmixujeme dohladka. Poté naplníme čisté sklenice a dobře