Prémiový obsah
★★★
852 čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
V misce smíchejte tvaroh, arašídové máslo a čekankový
Arašídy si opražíme na suché pánvi a odstraníme slupky. Na další pánvi opečeme dozlatova semínka. Na
Těsto připravíme smícháním bílého jogurtu, agávového sirupu, citronové kůry, třtinového cukru, mléka,
Arašídy jemně pomeleme a společně s vejci, moukou a špetkou soli vypracujeme tuhé těsto, které vyválíme
Dvě třetiny množství arašídů rozmixujeme v mléce a přidáme ke zbylé třetině nastrouhaných arašídů. Smícháme
Piškoty pomeleme s arašídy a přidáme bílek. Vymícháme těsto a necháme chvíli odpočinout, poté ho vyválíme
Podáváme uvařený květák přelitý arašídovým máslem.
Arašídy, olej, med a sůl dáme do mixéru a rozmixujeme dohladka. Poté naplníme čisté sklenice a dobře