Prémiový obsah
★★★
779 čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Těsto připravíme smícháním bílého jogurtu, agávového sirupu, citronové kůry, třtinového cukru, mléka,
Dvě třetiny množství arašídů rozmixujeme v mléce a přidáme ke zbylé třetině nastrouhaných arašídů. Smícháme
Arašídy jemně pomeleme a společně s vejci, moukou a špetkou soli vypracujeme tuhé těsto, které vyválíme
Arašídy si opražíme na suché pánvi a odstraníme slupky. Na další pánvi opečeme dozlatova semínka. Na
Piškoty pomeleme s arašídy a přidáme bílek. Vymícháme těsto a necháme chvíli odpočinout, poté ho vyválíme
Ze surovin uděláme hladké těsto. zabalíme do folie a necháme odležet přes noc v lednici. Druhý den z
Příprava krému: Dáme svařit 0,125 l mléka a dokud je vroucí, zalijeme je stejným množstvím mléka s rozšlehanou
Arašídy, olej, med a sůl dáme do mixéru a rozmixujeme dohladka. Poté naplníme čisté sklenice a dobře