Prémiový obsah
★★★
1.3K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Datle nakrájíme na menší kousky a smícháme s ovesnými vločkami, moukou, špetkou soli a 2 lžícemi medu
V misce smíchejte tvaroh, arašídové máslo a čekankový
Těsto připravíme smícháním bílého jogurtu, agávového sirupu, citronové kůry, třtinového cukru, mléka,
Dvě třetiny množství arašídů rozmixujeme v mléce a přidáme ke zbylé třetině nastrouhaných arašídů. Smícháme
Arašídy jemně pomeleme a společně s vejci, moukou a špetkou soli vypracujeme tuhé těsto, které vyválíme
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Papírové košíčky vytřeme slabou vrstvou čokolády, Po ztuhnutí ještě
Lžičkou tvarujeme z vytvořené hmoty bonbony a dáváme Poté dáme bonbony do mrazáku.