Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Z bílků vyšleháme sníh, žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáváme postupně mouku s práškem do pečiva
Arašídy si opražíme na suché pánvi a odstraníme slupky. Na další pánvi opečeme dozlatova semínka. Na
Datle nakrájíme na menší kousky a smícháme s ovesnými vločkami, moukou, špetkou soli a 2 lžícemi medu
Do mísy dáme vejce, cukr a vanilkový cukr, metličkou promícháme. Přimícháme olej, tvaroh a vodu. Pak
Lžičkou tvarujeme z vytvořené hmoty bonbony a dáváme Poté dáme bonbony do mrazáku.
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Papírové košíčky vytřeme slabou vrstvou čokolády, Po ztuhnutí ještě
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, odstavíme a vmícháme máslo. Mícháme dokud se nerozpustí. Dále vlijeme
Nejdříve z plechovky s kokosovým mlékem odlijeme stranou kokosové mléko, aby nám zbyl kokosový krém,
Nakonec do těsta vmícháme bonbóny a a dáme ho na chvíli
, borůvkami, třešněmi, lístky máty a čokoládovými bonbóny