Prémiový obsah
★★★
2.4K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Z bílků vyšleháme sníh, žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáváme postupně mouku s práškem do pečiva
Datle nakrájíme na menší kousky a smícháme s ovesnými vločkami, moukou, špetkou soli a 2 lžícemi medu
Arašídy si opražíme na suché pánvi a odstraníme slupky. Na další pánvi opečeme dozlatova semínka. Na
Do mísy dáme vejce, cukr a vanilkový cukr, metličkou promícháme. Přimícháme olej, tvaroh a vodu. Pak
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Papírové košíčky vytřeme slabou vrstvou čokolády, Po ztuhnutí ještě
Lžičkou tvarujeme z vytvořené hmoty bonbony a dáváme Poté dáme bonbony do mrazáku.
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, odstavíme a vmícháme máslo. Mícháme dokud se nerozpustí. Dále vlijeme
Nakonec do těsta vmícháme bonbóny a a dáme ho na chvíli
Nejdříve z plechovky s kokosovým mlékem odlijeme stranou kokosové mléko, aby nám zbyl kokosový krém,
, borůvkami, třešněmi, lístky máty a čokoládovými bonbóny