Prémiový obsah
★★★
2.5K čtenářů
40 m
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Potom do směsi nasypeme drcená jádra vlašských ořechů Vrch každého košíčku ozdobíme kouskem sušeného ovoce
Čokoládu rozpustíme a lžičkou jí natřeme do košíčků košíček a vrátíme do lednice.
Dle chuti přidáme cukr, pokud chceme mít košíčky sladší Poté čokoládou naplníme košíčky a jakmile čokoláda
Potom vmícháme do této čokoládové polevy i vanilku. Pak tuto čokoládovou hmotu nalijeme do papírových košíčků
Čokoládu nalámeme na čtverečky, rozpustíme ve vodní lázni a přidáme tuk, vše důkladně promícháme a můžeme
uvedených surovin a polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme půlkou ořechu.
Všechny suroviny vypracujeme v hladké těsto, které nalijeme do vymazaných formiček na rohlíčky. Upečeme