Prémiový obsah
★★★
1.1K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
Máslo, cukr a 1 vejce utřeme. Přidáme 2 celá vejce, kakao, 1 PL džemu a opět třeme. Nakonec přidáme
Perníčky upečeme na pečícím papírem vyloženém plechu Hotové perníčky necháme odležet cca 14 dní.
Mouku, cukr, koření, strouhané mandle a strouhanou citronovou kůru smícháme. Přidáme směs rozehřátého
Heru ušleháme s cukrem a medem. Postupně přidáváme vejce a šleháme do hladké pěny. V misce si smícháme
V hrnci za stálého míchání rozpustíme máslo s medem a cukrem. Odstavíme z ohně a necháme vychladnout.
Perníčky přendáme na vymazaný plech, potřeme rozšlehaným Tyto perníčky můžeme podávat ihned bez předchozího