Prémiový obsah
★★★
76 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Mouku prosejeme s cukrem na vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto, které necháme v
papírem vyloženém plechu a po vychladnutí je zdobíme cukrovou polevou nebo je můžeme potřít citrónovou či barevnou
Mouku a cukr dáme na vál, uděláme důlek, přidáme žloutek a nastrouhané máslo. Zpracujeme hladké těsto
Nejdříve si vytvoříme těsto, tím že smícháme mouku, tuk, cukr, ořechy, mléko a kávu. Vypracujeme hladké
Smícháme mouku, cukru a máslo. Poté přidáme vanilkový cukr, ořechy a vejce. Vytvoříme těsto, kterým naplníme
Kávu smícháme s karamelem, v kastrolku ji krátce povaříme a vychladíme v chladničce. Smetanu ušleháme
Připravte si všechny ingredience – rybí maso zbavte kůže a kostí, zeleninu očistěte a nakrájejte na kousky
Kosti, hlavu a kousky masa z kapra dáme do hrnce, přidáme cibuli, petržel, bobkový list, nové koření
, typického vánočního cukroví. neboli medvědí tlapy Jsou druhem vánočního cukroví
Je to tradiční německý chléb podávaný během vánočního MARZIPAN STOLLEN - JEMNÁ VÁNOČNÍ ŠTOLA Itálie Pandoro
Změklé máslo vyšleháme s cukrem do pěny. Vmícháme žloutek, vejce a vanilkový extrakt. Mouku prosejeme