Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Vymazané a moukou vysypané formičky na košíčky plníme Pokud nemám formičky, můžeme využít papírové košíčky
Kousky těsta vtlačíme do formiček na košíčky a aby Po vychladnutí košíčky naplníme náplní, vzniklou smícháním
Kousky těsta vtlačíme do formiček na košíčky a aby Po vychladnutí košíčky naplníme náplní, vzniklou smícháním
Těstem naplníme papírové košíčky a upečeme dozlatova Krémem naplníme vychladlé košíčky a přiklopíme piškotem
Těsto: Vypracujeme těsto a dáme do košíčků, pečeme Plníme košíčky a zdobíme mandlí nebo ořechem.
Kávu smícháme s karamelem, v kastrolku ji krátce povaříme a vychladíme v chladničce. Smetanu ušleháme
Připravte si všechny ingredience – rybí maso zbavte kůže a kostí, zeleninu očistěte a nakrájejte na kousky
Kosti, hlavu a kousky masa z kapra dáme do hrnce, přidáme cibuli, petržel, bobkový list, nové koření
Nejdříve si vytvoříme těsto, tím že smícháme mouku, tuk, cukr, ořechy, mléko a kávu. Vypracujeme hladké