Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Vymazané a moukou vysypané formičky na košíčky plníme Pokud nemám formičky, můžeme využít papírové košíčky
Kousky těsta vtlačíme do formiček na košíčky a aby Po vychladnutí košíčky naplníme náplní, vzniklou smícháním
Kousky těsta vtlačíme do formiček na košíčky a aby Po vychladnutí košíčky naplníme náplní, vzniklou smícháním
Těsto: Vypracujeme těsto a dáme do košíčků, pečeme Plníme košíčky a zdobíme mandlí nebo ořechem.
Těstem naplníme papírové košíčky a upečeme dozlatova Krémem naplníme vychladlé košíčky a přiklopíme piškotem
Kávu smícháme s karamelem, v kastrolku ji krátce povaříme a vychladíme v chladničce. Smetanu ušleháme
Připravte si všechny ingredience – rybí maso zbavte kůže a kostí, zeleninu očistěte a nakrájejte na kousky
Kosti, hlavu a kousky masa z kapra dáme do hrnce, přidáme cibuli, petržel, bobkový list, nové koření
Nejdříve si vytvoříme těsto, tím že smícháme mouku, tuk, cukr, ořechy, mléko a kávu. Vypracujeme hladké