Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Košíčky by měly být dozlatova. Košíčky vyklopíme z formiček, naplníme krémem a polijeme
Vymazané a moukou vysypané formičky na košíčky plníme Pokud nemám formičky, můžeme využít papírové košíčky
Kousky těsta vtlačíme do formiček na košíčky a aby Po vychladnutí košíčky naplníme náplní, vzniklou smícháním
Kousky těsta vtlačíme do formiček na košíčky a aby Po vychladnutí košíčky naplníme náplní, vzniklou smícháním
Těstem naplníme papírové košíčky a upečeme dozlatova Krémem naplníme vychladlé košíčky a přiklopíme piškotem
Košíčky upečeme ve vyhřáté troubě při 170°C asi 10 Hotovým krémem pomocí cukrářského sáčku naplníme košíčky
Příprava těsta: Z uvedených surovin na těsto vypracujeme hladké těsto, které vyválíme na pomoučněném
Takto připravená vánoční kachna má měkké a šťavnaté
Vymažte formičky na košíčky máslem. Vykrájené hvězdičky upečte zvlášť a přitiskněte na hotové košíčky
Kousky těsta tence vmáčkneme do formiček na košíčky Vyšleháme do hladkého krému, kterým plníme košíčky.
Plníme karamelovým krémem, ozdobíme hnědou a bílou Košíčky plníme tuhou karamelovou hmotou.