Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
1 h
nikolka
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Vymazané a moukou vysypané formičky na košíčky plníme Pokud nemám formičky, můžeme využít papírové košíčky
Kousky těsta vtlačíme do formiček na košíčky a aby Po vychladnutí košíčky naplníme náplní, vzniklou smícháním
Příprava krému: Ve smetaně rozšleháme vanilkový pudink Dobře rozmícháme a naplníme košíčky.
Kousky těsta vtlačíme do formiček na košíčky a aby Po vychladnutí košíčky naplníme náplní, vzniklou smícháním
Košíčky upečeme ve vyhřáté troubě při 170°C asi 10 Hotovým krémem pomocí cukrářského sáčku naplníme košíčky
Vyklopíme a plníme krémem. Krém: Salko vaříme dvě hodiny ve vodní lázni.
Poté upečeme a ihned po upečení košíček vyklopíme. Příprava krému: Cukr vyšleháme s bílkem a přidáme zavařeninu
Košíčky upečeme ve vyhřáté troubě při 170°C asi 10 Hotovým krémem pomocí cukrářského sáčku naplníme košíčky
Příprava krému: Mléko dáme do hrnce,osladíme a uvaříme Dohotovení: Hotové vychladlé košíčky naplníme krémem
Připravené košíčky naplníme těstem do 2/3. Na krém si smícháme žloutky, cukr, mouku s mlékem.