565 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Příprava krému: Ve smetaně rozšleháme vanilkový pudink Dobře rozmícháme a naplníme košíčky.
Košíčky upečeme ve vyhřáté troubě při 170°C asi 10 Hotovým krémem pomocí cukrářského sáčku naplníme košíčky
Těstem naplníme papírové košíčky a upečeme dozlatova Krémem naplníme vychladlé košíčky a přiklopíme piškotem
Nakonec vmícháme brusinkový kompot. Brusinkovým krémem potřeme piškotový plát, pevně stočíme
Připravené košíčky naplníme těstem do 2/3. Na krém si smícháme žloutky, cukr, mouku s mlékem.
Příprava krému: Mléko dáme do hrnce,osladíme a uvaříme Dohotovení: Hotové vychladlé košíčky naplníme krémem
Těsto mačkáme v tenké vrstvě do formiček na košÍčky a naplníme krémem.
Upečené košíčky necháme trochu zchladnout a opatrně Pak je nakrájíme na kousky a vložíme do košíčků.
smetanu s mascarpone a s cukrem, přimícháme citronový krém Koláčky naplníme krémem a nahoru poklademe ovocem.
Troubu předehřejeme na 190 °C. V jedné míse smícháme mouku, sůl, prášek do pečiva a sodu. V druhé míse
Všechny suroviny rozmixujeme v mixéru. Připravené smoothie ihned podáváme. Můžeme přidat pár kostek ledu