518 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Příprava krému: Ve smetaně rozšleháme vanilkový pudink Dobře rozmícháme a naplníme košíčky.
Těstem naplníme papírové košíčky a upečeme dozlatova Krémem naplníme vychladlé košíčky a přiklopíme piškotem
Košíčky upečeme ve vyhřáté troubě při 170°C asi 10 Hotovým krémem pomocí cukrářského sáčku naplníme košíčky
Nakonec vmícháme brusinkový kompot. Brusinkovým krémem potřeme piškotový plát, pevně stočíme
Příprava krému: Mléko dáme do hrnce,osladíme a uvaříme Dohotovení: Hotové vychladlé košíčky naplníme krémem
Připravené košíčky naplníme těstem do 2/3. Na krém si smícháme žloutky, cukr, mouku s mlékem.
Upečené košíčky necháme trochu zchladnout a opatrně Pak je nakrájíme na kousky a vložíme do košíčků.
Těsto mačkáme v tenké vrstvě do formiček na košÍčky a naplníme krémem.
smetanu s mascarpone a s cukrem, přimícháme citronový krém Koláčky naplníme krémem a nahoru poklademe ovocem.
Brusinky namočíme na 5 minut do teplé vody, slijeme a dobře vysušíme. Utřeme máslo s cukrem a přidáme
V míse na punč smícháme džus, šťávu z mandarinek a citronovou šťávu. Nakrájíme limetky, mandarinky