606 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Příprava krému: Ve smetaně rozšleháme vanilkový pudink Dobře rozmícháme a naplníme košíčky.
Těstem naplníme papírové košíčky a upečeme dozlatova Krémem naplníme vychladlé košíčky a přiklopíme piškotem
Košíčky upečeme ve vyhřáté troubě při 170°C asi 10 Hotovým krémem pomocí cukrářského sáčku naplníme košíčky
Nakonec vmícháme brusinkový kompot. Brusinkovým krémem potřeme piškotový plát, pevně stočíme
Příprava krému: Mléko dáme do hrnce,osladíme a uvaříme Dohotovení: Hotové vychladlé košíčky naplníme krémem
Připravené košíčky naplníme těstem do 2/3. Na krém si smícháme žloutky, cukr, mouku s mlékem.
smetanu s mascarpone a s cukrem, přimícháme citronový krém Koláčky naplníme krémem a nahoru poklademe ovocem.
Upečené košíčky necháme trochu zchladnout a opatrně Pak je nakrájíme na kousky a vložíme do košíčků.
Těsto mačkáme v tenké vrstvě do formiček na košÍčky a naplníme krémem.
Brusinky rozvaříme ve vodě na hustou kaši, pak přidáme cukr, strouhanou citrónovou kůru a hřebíček. Pak
Těsto poklademe brusinkovým kompotem. Brusinkový koláč nakonec potřeme bílkem a dáme do předehřáté