908 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Příprava krému: Ve smetaně rozšleháme vanilkový pudink Dobře rozmícháme a naplníme košíčky.
Poté upečeme a ihned po upečení košíček vyklopíme. Příprava krému: Cukr vyšleháme s bílkem a přidáme zavařeninu
Těstem naplníme papírové košíčky a upečeme dozlatova Krémem naplníme vychladlé košíčky a přiklopíme piškotem
Rozpuštěné máslo smícháme s moukou, citronovou kůrou a špetkou soli. Přidáme cukr, vejce, mléko a zapracujeme
na plát, krájíme na trojúhelníky, které pokryjeme krémem
Nakonec ozdobíme krémem. Příprava krému: Vyšleháme mascarpone se smetanou, vanilkovým