Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Košíčky upečeme ve vyhřáté troubě při 170°C asi 10 Hotovým krémem pomocí cukrářského sáčku naplníme košíčky
Poté upečeme a ihned po upečení košíček vyklopíme. Příprava krému: Cukr vyšleháme s bílkem a přidáme zavařeninu
Těstem naplníme papírové košíčky a upečeme dozlatova Krémem naplníme vychladlé košíčky a přiklopíme piškotem
Připravené košíčky naplníme těstem do 2/3. Na krém si smícháme žloutky, cukr, mouku s mlékem.
Příprava krému: Mléko dáme do hrnce,osladíme a uvaříme Dohotovení: Hotové vychladlé košíčky naplníme krémem
Upečené košíčky necháme trochu zchladnout a opatrně Pak je nakrájíme na kousky a vložíme do košíčků.
Těsto mačkáme v tenké vrstvě do formiček na košÍčky a naplníme krémem.
smetanu s mascarpone a s cukrem, přimícháme citronový krém Koláčky naplníme krémem a nahoru poklademe ovocem.
Polovinu rozpuštěné čokolády nalijte do papírových košíčku Ihned posypte části košíčků nadrceným arašídy, části
ztuhnout a poté pomocí zdobícího sáčku stříkáme do košíčků
vykrájíme kolečka, které vmáčkneme do formiček na košíčky Hotový krém necháme vychladnout a poté plníme košíčky