Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
V míse vyšleháme změklé máslo a s cukrem, vejcem a špetkou soli, postupně zapracujeme mouku.
1 h
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Poté upečeme a ihned po upečení košíček vyklopíme. Příprava krému: Cukr vyšleháme s bílkem a přidáme zavařeninu
Těstem naplníme papírové košíčky a upečeme dozlatova Krémem naplníme vychladlé košíčky a přiklopíme piškotem
Košíčky upečeme ve vyhřáté troubě při 170°C asi 10 Hotovým krémem pomocí cukrářského sáčku naplníme košíčky
Příprava krému: Mléko dáme do hrnce,osladíme a uvaříme Dohotovení: Hotové vychladlé košíčky naplníme krémem
Připravené košíčky naplníme těstem do 2/3. Na krém si smícháme žloutky, cukr, mouku s mlékem.
Těsto mačkáme v tenké vrstvě do formiček na košÍčky a naplníme krémem.
Upečené košíčky necháme trochu zchladnout a opatrně Pak je nakrájíme na kousky a vložíme do košíčků.
smetanu s mascarpone a s cukrem, přimícháme citronový krém Koláčky naplníme krémem a nahoru poklademe ovocem.
Polovinu rozpuštěné čokolády nalijte do papírových košíčku Ihned posypte části košíčků nadrceným arašídy, části
Vzniklé košíčky vyjmeme a dáme na ubrousek odsát přebytečný