Prémiový obsah
★★★
5.8K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Do chladnoucího krému přimícháme postupně máslo. Ztuhlým krémem slepujeme laskonky.
Nakonec ozdobíme krémem. Příprava krému: Vyšleháme mascarpone se smetanou, vanilkovým
Poté přidáme vanilkový cukr, ořechy a vejce. formičky, ale jen tak aby uprostřed zůstal důlek na krém
Rozpuštěné máslo smícháme s moukou, citronovou kůrou a špetkou soli. Přidáme cukr, vejce, mléko a zapracujeme
V mléce rozšleháme 2 lžíce cukru, vanilkový pudink Noky rozdělíme do misek nebo pohárů, přelijeme vanilkovým