Prémiový obsah
★★★
6.2K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Do chladnoucího krému přimícháme postupně máslo. Ztuhlým krémem slepujeme laskonky.
Rozpuštěné máslo smícháme s moukou, citronovou kůrou a špetkou soli. Přidáme cukr, vejce, mléko a zapracujeme
na plát, krájíme na trojúhelníky, které pokryjeme krémem
Poté přidáme vanilkový cukr, ořechy a vejce. formičky, ale jen tak aby uprostřed zůstal důlek na krém
Nakonec ozdobíme krémem. Příprava krému: Vyšleháme mascarpone se smetanou, vanilkovým
V mléce rozšleháme 2 lžíce cukru, vanilkový pudink Noky rozdělíme do misek nebo pohárů, přelijeme vanilkovým