Prémiový obsah
★★★
8.9K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Vyšleháme bílky do tuhého sněhu, přidáme cukr, kakao, bramborový škrob a prášek do pečiva. Přilijeme
Z bílků ušleháme sníh, zlehka vmícháme cukr, mouku a tuk. Promícháme a nakonec přidáme sekané ořechy,
Do tuhého sněhu si zašleháme po částech cukr, potom mouku, ovoce. Máslo si rozpustíme a také přimícháme
Těsto přesuneme do vymazané a vysypané formy na chlebíček
Bílek vyšleháme s cukrem do pěny. Poté přidáme citronovou šťávu a naplníme zdobičky. Poleva je vhodná
Bílky vyšleháme dohusta. Přidáme cukr, mouku, oříšky a nakonec vmícháme tekuté, ne však horké máslo.
Příprava těsta: Bílky šleháme do tuha a postupně přidáváme cukr. Potom lehce vmícháme mouku, rozinky,
Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a ještě zašleháme. Pak přidáme mouku (2 lžíce dáme stranou
Vyšleháme bílky do tuhého sněhu. Postupně přidáváme všechny přísady. Hera musí být vychladlá. Pečeme
Z bílků ušleháme hodně tuhý sníh, přidáme cukr a ještě zašleháme. Potom přidáváme střídavě po lžících