Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Když pudinkáče po upečení vychladnou potřeme je bílkovou polevou a podáváme.
bílek a citronovou šťávu mícháme tak dlouho, až je poleva Polevu můžeme obarvit potravinářským barvivem.
V míse smícháme hladkou mouku, moučkový cukr, povolené máslo, 2 vejce, med, citrónovu kůru, jedlou sodu
Na polevu smícháme džem s vodou a přidáme cukr. Polevu natřeme pomocí lžíce na hotovou bábovku.
cukr utřeme s bílkem a citronovou šťávou na hladkou polevu Hvězdičky z jedné strany namáčíme do polevy, posypeme
Vychladlé zdobíme polevou z bílků a cukru.
Takto připravenou polevou zdobíme perníčky, dortíčky Nevyužitá bílková poleva zasychá.
Z těsta si uděláme čtverečky, polovinu potřeme vajíčkem a posypeme strouhanými ořechy. Upečeme dozlatova