Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
V míse smícháme hladkou mouku, moučkový cukr, povolené máslo, 2 vejce, med, citrónovu kůru, jedlou sodu
bílek a citronovou šťávu mícháme tak dlouho, až je poleva Polevu můžeme obarvit potravinářským barvivem.
Když pudinkáče po upečení vychladnou potřeme je bílkovou polevou a podáváme.
Na polevu smícháme džem s vodou a přidáme cukr. Polevu natřeme pomocí lžíce na hotovou bábovku.
Vychladlé zdobíme polevou z bílků a cukru.
cukr utřeme s bílkem a citronovou šťávou na hladkou polevu Hvězdičky z jedné strany namáčíme do polevy, posypeme
Takto připravenou polevou zdobíme perníčky, dortíčky Nevyužitá bílková poleva zasychá.
Maslo pokojové teploty v mixéru rozmícháme se salkem. Hotový hladký krém naplníme do sáčku a dáme do