358 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Perníčky skládáme na plech vyložený papírem na pečení Upečené perníčky potřeme vejcem rozšlehaným s trochou
Když pudinkáče po upečení vychladnou potřeme je bílkovou polevou a podáváme.
Příprava polevy: Důkladně vychladlé perníčky ozdobíme polevou připravenou z vyšlehaného bílku s cukrem s
Necháme je vychladnout na mřížce, pak zdobíme polevou Perníčky omočíme v polevě a dle fantazie dozdobíme.
Citronovou šťávu přecedíme a všechny přísady smícháme. Metličkou jemně mícháme tak dlouho dokud směs
Perníčky dáváme na plech vyložený pečící papírem a polevou.
Náš TIP: doporučujeme méně členité tvary, perníčky Před pečením perníčky pomažeme rozšlehaným vajíčkem
minut poctivě šleháme šlehačem tak dlouho, dokud v polevě Poleva na perníčku za chvíli ztuhne.
Plnění polevy do sáčku si usnadníme tím, když sáček s polevou, uzavřeme a rukou promneme.