Prémiový obsah
★★★
3.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Rozehřejte med a zapracujte do něj mouku.
Hnědý cukr, med a vodu dáme do hrnce, společně rozvaříme Perníčky položíme na plech vyložený pečicím papírem
V míse smícháme cukr, vejce, koření a med. v trošce Perníčky necháme alespoň 4-5 dnu uležet.
cukr,koření a jedlou sodu.Uděláme důlek, přidáme med Upečené vychladlé perníčky ozdobíme bílkovou polevou
Všechny ingredince smícháme v míse a vypracujeme hladké těsto. Zabalíme ho do folie a necháme ho odležet
Přidáme vejce, med a vytvoříme hladké těsto. Po upečení necháme perníčky vychladnout a uložíme je
V horkém mléce rozpustíme med, máslo a nakonec zašleháme Hotové perníčky necháme odležet cca 14 dní.