Prémiový obsah
★★★
1.3K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Po vyjmutí z trouby necháme perníčky vychladnout, poté
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do fólie a necháme uležet v lednici
Hotové perníčky necháme vychladnout a poté zdobíme Perníčky necháme alespoň 4-5 dnu uležet.
Rozehřejte med a zapracujte do něj mouku. Směs je horká a řídká, práci vám usnadní kuchyňský robot. Těsto
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Suroviny zpracujeme v těsto a necháme ho v lednici na 2 týdny odpočinout. Pak upečeme a ozdobíme. Autor