Prémiový obsah
★★★
1.3K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Po vyjmutí z trouby necháme perníčky vychladnout, poté
Rozehřejte med a zapracujte do něj mouku. Směs je horká a řídká, práci vám usnadní kuchyňský robot. Těsto
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do fólie a necháme uležet v lednici
Hotové perníčky necháme vychladnout a poté zdobíme Perníčky necháme alespoň 4-5 dnu uležet.
Ze surovin na perníčky vypracujte těstoa nechte přes Perníčky pečte při 170°C asi 13 minut.
Cukr, med a smetol rozehřejeme až k varu a necháme vychladnout. Do mouky přidáme koření a kakao. Ve vodě
Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou. Pak přidáme mouku se sodou a perníkové
Vykrojené perníčky pokládáme na plech vyložený pečícím Po upečení necháme perníčky vychladnout a uložíme je
Máte-li rádi lesklé perníčky nebo je hodláte zdobit Perníčky nechte vychladnout.